Tores ide iz Atletika?

Ljubimac navijača Atletiko Madrida mogao bi da napusti voljeni klub i uputi se, kao i mnogi fudbaleri na zalasku karijere, put Kine.

Alarm za ovakvu priču dao je i sam Dijego Simeone govoreći na konferenciji nakon pobede Madriđana nad Kopenhagenom u četvrtak u okviru LE (1:0):

Na pitanje da li bi sve uradio da Tores ostane u klubu i naredne sezone, Simeone je bez zavlačenja, suviše jednostavno odgovorio – Ne. I dodao: ,,Tores i ja ne volimo da se raspravljamo, obojica volimo ono što je za sam klub najbolje.“

Otuda su i mnogi počeli sa nagađanjima da bi Atletiko Toresa mogao da proda Superligi Kine, baš kao što bi trebalo da se dogoditi i sa Karaskom, koji već duže vreme ne dobija minute.

A šta kaže Tores?

Slavni napadač navodno još uvek ne želi da razgovara o ovakvom ishodu i ovoj mogućnosti, te je dao do znanja svom agentu da mu se ipak nigde ne žuri i da sigurno ima mnogobrojne ponude.

A ako je neko zaslužio veliko poštovanje Atletika, to je sigurno Tores. Strast, fanatizam, predanost, golovi – sve im je dao, a izbrojao i mnogo godina u dresu Jorgandžija.

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.