Tumbaković otišao po Đukića!

Upravni odbor Partizana danas će proteći bez potpredsednika Ljubiše Tumbakovića. On je naime u nedelju otputovao iz Srbije i doputovaće tek večeras. Jedna od tema Upravnog odbora u Humskoj biće i poverenje aktuelnom treneru Marku Nikoliću. Posle relativno loših rezultata ovog proleća Nikolić se našao na udaru pojedinih članova uprave FK Partizan. Kao potencijalna zamena, ukoliko Nikolić bude smenjen, ovih dana se pominjao trener Voždovca Zoran Milinković odnosno bivši trener Kordobe, Miroslav Đukić.

Kako se pisalo i pričalo Tumbaković je još u januaru predlagao smenu Marka NIkolića, ali je na tadašnjoj sednici Upravnog odbora jednostavno bio nadglasan, baš kao i  u slučaju prodaje Petra Škuletića. Činjenica da je odigrao ključnu ulogu u dovođenju Slovenca Balažica i iznenadni put u inostranstvo podgrejali su maštu navijača Partizana. Po nekim najavama Tumbaković se nalazi u Španiji gde u ime kluba pregovara sa Miroslavom Đukićem.

ljubisa-tumbakovic-fk-partizan-fk-crvena-zvezda-aek-1366043494-297251

Inače Đukić je trenutno bez angažmana. Jednom je već radio u Partizanu, a u sećanju navijača ostao je kao odličan trener pod čijom dirigentskom palicom je Partizan igrao najlepši fudbal u poslednjih nekoliko godina. Prekinuo je dugogodišnju dominaciju Crvene zvezde u međusubnim duelima i promovisao nekoliko mladih igrača. Humsku je napustio zbog poziva iz FSS-a i mesta selektora A tima Srbije.

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *