Ekskluzivno: Žan-Alen Bumsong blizu Pratizana!

Francuska u Humskoj, Francuz Žan-Alen Bumsong u Partizanu! Kako Kafanski selektor nezvanično saznaje iskusni defanzivac i bivši reprezentativac Trikolora blizu je potpisivanja ugovora sa klubom iz Humske. Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je nedavno da u Humsku možda dođe jedan fudbaler iz inostranstva koji je slobodan agent. Da li je to upravo Bumsong?

DIVERS -

Jedno je sigurno, Partizanu je potreban defanzivac a da li je tu upravo bivši fudbaler  Panatinaikosa i Liona pokazaće naredni dani. Pored ova dva kluba  u bogatoj karijeri Bumsong je do sada  još nastupao za Avr (1997-00), Okser (2000-04), Rendžers (2004-05), Njukasl (05-06) i Juventus (06-08).

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *