ŽFK Obilić i prva pobeda na Vračaru!

ŽFK Obilić i prva pobeda! Ovog leta na Vračaru jedna lepa priča i neki novi sjaj. Na stadionu Obilića sija ŽFK Obilić!

Nekada je kraj leve aut linije neumoljivo špartao Dragan Šarac. Danas je na njegovom mestu ništa manje umoljiva Jelena Polić. Fenomenalna proigravanja Nenada Grozdića, zadatak su odlične Petre Aleksić. Sigurnost u odbrani briga su Maje Abrlić i Andrijane Tanović. U napadu Jelena Varda, desno Suzana Tanasković, gol čuva Žana Arežina. Dok je posle istorijske generacije „Vitezova“ FK Obilić tonuo sve niže i niže, ove devojke su umesto lutkica i krpica sa svojim drugarima šutirale loptu. Gledale su fudbalske utakmice, snimale poteze Ronaldinja i Mesija. Gore od Stokhloma preko Moldavije zanimljivi životni putevi ovih lepotica ukrstiše se u Beogradu. Ovog leta na Vračaru neki novi sjaj. Na stadionu Obilića sija ŽFK Obilić!

ŽFK Obilić i prva pobeda na Vračaru

Inicijativa, Jelene Polić, dobra volja gospodina Ljubinka Jevtića i velika želja dvadesetak prelepih devojaka pretvoriše se u ovaj jako zanimljiv fudbalski klub – ŽFK Obilić. Od ovog letaa pod dirigentskom palicom Branislava Baneta Ivanovića u okviru Druge lige Sever, na Vračaru će poput Vargeca i Serafimovića stasavati neki novi šampioni. Naporan rad pod vrelim letnjim zracima sunca u svom debitanstkom susretu ove devojke na jedan imponzantan način pretočiše u svoju prvu „istorijsku“ pobedu. Na novoj stranici istorije nekadašnjeg šampiona iz ulice Gospodara Vučića prelepim golom prva se potpisa gospođica po imenu Jovana Polić. Još tri lopte u mrežu ŽFK Metalmanije iz Kanjiže poslaše Ivana Jablanović i Jelena Varda (dva puta). Rezultat svega ubediljiva pobeda (4:1). Na tribinama zadovoljni navijači, na licima fudbalerki široki osmesi. Gošće iz Vojvodine napustiše teren pognute glave.

Početak kao iz bajke. Na vidiku svetla budućnost. Za koga?! Za Obilić!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *