ŽFK Obilić – nova pobeda i novi pogodak Jelene Varde!

Na Vračaru lep  i sunčan dan na terenu lepe i vedre devojke! Nova pobeda i novi pogodak Jelene Varde. Za koga?! Za Obilić!

Na stadionu Obilića na Vračaru juče je odigran susret 4. kola Druge lige Sever za žene, a snage su odmerile fudbalerke ŽFK Obilića i ŽFK Sremice iz Sremske Mitrovice. Uz stotinak gledalaca i pravu fudbalsku atmosferu na tribinama prvo poluvreme devojke sa Vračara su odigrale vrlo nesigurno, ali ih je novi pogodak fenomenalne Jelene Varde ostivio u igri. U pauzi između dva poluvremena usledilo je buđenje. Na početak drugog dela susreta izabranice Baneta Ivanovića na teren su istrčale sa velikom željom. Ove mlade dame nisu „vitezovi“ , ali bi im na viteškoj borbi, želji i volji za igrom odnosno pobedom mogli pozavideti i izabranici Dika Advokata!

Varda

Štoperskom paru Tanović – Abrlić na sigurnosti i borbi definitivno bi mogli pozavideti Matija Nastasić i Stefan Mitrović. Od levog beka i kapitena tima Jece Polić uz dužno poštovanje imao bi šta da čuje i gospodin Aleksandar Kolarov. Počevši  od želje i volje preko borbe i igre sa posebnim fokusom na poštovanje publike pred kojom i za koju igra jedan profesionalac! Ovaj trio u prvom poluvremenu uspeo je da ispravi većinu grešaka svojih saigračica, a u drugom da čak u potpunosti zaustavi igru ruku na srce ništa manje lepih i u prvom poluvremenu  daleko boljih devojaka iz Sremske Mitrovice.

Sigurna odbrana uz već pomenutu veliku želju za pobedom.  Golgeterski raspoložne napadačice Vesna Divljak i Kristina Jonić (po dva pogodka), te svežina na sredini terena koju je doneo ulazak i pogotak mlade Danijele Kuhut rezultirale su preokret! Dame sa Vračara su od minusa sa poluvremena (1:2) došle do velikog plusa (6:2) i na kraju nova tri boda! Za koga?!  Za Obilić! Neibežan slogan i poruka koja jasno govori da ove devojke znaju šta žele, a da njihov tim ima srce i dušu, veličine bez kojih tim ustvari i ne postoji!

Moramo još primetiti da su u odličnoj kompoziciji Baneta Ivanovića i ovoga puta nezamenjive note bile Petra Aleksić i Jelena Varda. Odlični pasovi prve, neverovatan tajming i osećaj za prostor i gol druge predstavljaju spoj kakav se teško može videti i na superligaškim terenima.

Sve u svemu na Vračaru fudbal za uživanje, pobeda domaćina i po navici  neuhvatljiva Jelena Varda! Nova pobeda i nova tri boda!  Za koga?! Za Obilić!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *