Živi zid kakav do sada videli niste!

Živi zid kakav do sada videli niste!

zid

Rano jutros oko 5h u Brazilu je završena jedna od utakmica trećeg kola tamošnjeg Kupa „Copa de Brasil“! Megdan su podelile ekipe Ponte Preta i Parana. Bila je to jako zanimljiva utakmica. Puno trčanja, lepi potezi, dva gola i na kraju penali! Ipak možda i najzanimljiviji trenutak susreta bio je  42. minut prvog poluvremena. Domaća Ponte Preta je pokušavala da sačuva prednost od jednog gola, i sa tom prednošću ode na odmor. Ipak, Parana je pokušavala da dođe do izjednačenja. U tom 42. minutu susreta glavni arbitar je dosudio slobodan udarac za goste. Loptu je na nekih  17m od gola postavio Lucio, fudbaler sa brojem 10 na leđima. I dok je 10-ka Parane nameštala loptu, golman Ponte Prete je nameštao živi zid! Reklo bi se sasvim normalna pojava… Da li je zaista sve bilo tako normalno? Pogledajte video i procenite sami! Mićemo dodati da je utakmica završena rezultatom 1:1, a domaća ekipa je na kraju ipak slavila posle  boljeg izvođenja penala!

http://www.youtube.com/watch?v=bodNmWa2TDo

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *