Zvezda odbila ponudu od 6 miliona evra!

Zbog dobro poznate situacije i prave sapunice koja traje čitav januar u vezi sa prodajom Ričmonda Boaćija i Gelora Kange, kao grom iz vedra neba stigla je vest da je Crvena zvezda dobila ponudu za trećeg fudbalera u iznosu od 6 miliona evra.

Naime, nemački Štutgart uputio je ponudu za krilnog fudbalera Zvezde Nemanju Radonjića. Ono što je još interesantnije, posle dužeg većanja, čelnici crveno-belih su tu ponudu i odbili.

Mladi fudbaler, koji se u Zvezdi vratio na pravi fudbalski kolosek, nije u potpunom vlasništvu lidera Superlige, ali je aneksom ugovora sa Romom napravljen prostor da on bude prodat već ove zime. Shodno ranijem dogovoru, Zvezdi bi pripalo 60 % pomenute sume, odnosno 3.600.000 evra.

Očigledno je da su u nedostatku dovoljno dobrih ponuda za Boaćija i odbijanja Kange da se preseli u Spartu iz Praga, naterali rukovodstvo Zvezde da se premišlja, ali je na kraju odlučeno da se predlog Štutgarta odbije.

Prema najavama iz Zvezde, Nemanja Radonjić sasvim sigurno ostaje u redovima crveno-belih i u drugom delu sezone, barem do sledećeg prelaznog roka, kada nas verovatno očekuje nova fudbalska transfer sapunica.

Nikola Pavlovic
Nikola Pavlovic

Latest posts by Nikola Pavlovic (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *